Grattis Sverige!

Hej vänner!
 
Hur mår ni? Jag mår riktigt bra! Denna helg har jag laddat batterierna och ätit gott i trevligt sällskap. För några dagar sen provade jag att baka glutenfria kladdkakemuffins och de blev såå goda så här får ni receptet!
(orginalrecepetet)
 
Du behöver:
  • 175 g smör eller margarin, smält
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5-2 tsk vaniljsocker
  • 90 g (ca 1,5 dl) Finax Mjölmix alt. Finax Lågprotein mjölmix
  • 4 msk kakao
Gör såhär:
  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Tillsätt de torra ingredienserna och tillsätt det smälta avsvalnade fettet.
  4. Blanda till en jämn smet och fördela i stadiga muffinsformar.
  5. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter – de ska vara kladdiga inuti.
  6. Låt chokladmuffins svalna och dekorera de med florsocker.
 
Allmänt, Matinspiration och recept | |
Upp