Grattis Sverige!
Hej vänner!
Hur mår ni? Jag mår riktigt bra! Denna helg har jag laddat batterierna och ätit gott i trevligt sällskap. För några dagar sen provade jag att baka glutenfria kladdkakemuffins och de blev såå goda så här får ni receptet!
(orginalrecepetet)
(orginalrecepetet)
Du behöver:
- 175 g smör eller margarin, smält
- 2 ägg
- 3 dl socker
- 1,5-2 tsk vaniljsocker
- 90 g (ca 1,5 dl) Finax Mjölmix alt. Finax Lågprotein mjölmix
- 4 msk kakao
Gör såhär:
- Sätt ugnen på 175º.
- Vispa ägg och socker pösigt.
- Tillsätt de torra ingredienserna och tillsätt det smälta avsvalnade fettet.
- Blanda till en jämn smet och fördela i stadiga muffinsformar.
- Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter – de ska vara kladdiga inuti.
- Låt chokladmuffins svalna och dekorera de med florsocker.
